Preview Mode Links will not work in preview mode

Mandags Inspiration om Psykologi & Spiritualitet

Mar 30, 2018

Om pausens givende men irriterende betydning og hvordan det hele handler om at tage opmærksomheden hjem til os selv. Det er det eneste vi kan kontrollere i sidste ende alligevel. Livet udfolder sig i flow og bevægelse hele tiden, så vi kan lige så godt stoppe med at kontrollere og forsøge at forudsige det hele...


Mar 26, 2018

Lill Granhof fortæller om at drive, eje og lede seks Vero Moda butikker gennem de sidste sytten år. Hvad hun har lært undervejs, hvilke udfordringer har hun mødt, hvilken succes har hun haft, og hvorfor hun for nylig valgte at sælge alle sine butikker. Nu skal hun nu skal finde en ny karriere-retning i sit liv.

Hun...


Mar 23, 2018

Reflections on the episode this Monday.

What feedback have I had ?

What does true motivation looks like?

- and how I think we can start living more authenticly and start the journey of life in that direction.

Have great weekend and remember to follow Inspire Monday on

https://www.instagram.com/inspiremonday


Mar 19, 2018

This episode is in english based around Leadership and Motivation as topics  - and how Christian works with these subjects in his work life. 

Christian Obermoser works as a Leadership Coach and supports people in realizing their potential and developing this potential into actual skills. He is also a lecturer at the...


Mar 16, 2018

Fredagstanker til dig. 

En lille episode hvor jeg reflekterer over mandagens episode - om afhængighed af teknologien de sociale medier og de psykologiske perspektiver. Du får også et gratis tip og værktøj til at kunne koncentrere dig og være i ro med dine opgaver.

Kan du mærke din vejrtrækning og er du...