Preview Mode Links will not work in preview mode

Monday Inspiration about Psychology, Leadership & Spirituality


Feb 3, 2020

Det her er afsnit 100 af INSPIRE MONDAY og det er jo for vildt at der er udkommet over 100 afsnit af podcasten. Det skal fejres og det bliver det med den her episode, som er med skønne og kloge Sofia Manning.

Sofia Manning bor både i Spanien og Danmark. Her driver hun en kursusvirksomhed på Frederiksberg, hvor hun har uddannelser og kurser inden for coaching og selvudviking.

I podcasten skal du høre mere om, hvordan Sofia Manning kom til at arbejde med coaching for Tony Robbins, som er USA's største coach. Sofia fortæller mere om, hvordan Tony Robbins er som leder og menneske. Og så skal du også høre om, hvad hun mere specifikt lærte af at arbejde for ham.

Vi skal høre om hvorfor Sofia Manning udgav sin bog *Coaching - kunsten at stille de rigtige spørgsmål* som udkom i 2004 for første gang. Den blev en bestseller og betød at Sofia kom hjem til Danmark for at undervise og fortælle mere om coaching.

Du kommer også til at høre mere om hvordan Sofia Manning er som leder og hvor hun skal hen i de næste 50 år?

Mange af os har svært ved at mærke og formulere hvad det er vi gerne vil. Hvorfor er det så svært og hvad kan vi gøre ved det? Lyt med for Sofia har virkelig mange gode perspektiver på, hvad der er kernen i svaret 'Det Ved Jeg Ikke'.

Læs mere om Sofia Manning her https://sofiamanning.dk

Følg Inspire Monday på Instagram https://www.instagram.com/inspiremonday/ 

Læs mere om Inspire Mondays creator på http://helenarisager.dk