Preview Mode Links will not work in preview mode

Monday Inspiration about Psychology, Leadership & Spirituality


Jun 15, 2020

Min gæst i den her episode er Christian Kongsted.

Christian har skrevet flere bøger om spil, poker og nu også daytrading. Han har en helt unik evne til at fordybe sig, sætte sig ind i alle aspekter af et emne, og bygge en forretning op omkring den viden, hvilket han har gjort op til flere gange. Han har i øvrigt været interviewet til både Millionærklubben og Romerriget på radio 24syv.

Christian uddannet journalist, han er iværksætter, danmarksmester i Scrabble, Online Marketing ekspert og ejer sitet daytrader.dk,  som han pt. driver deltid sammen med sin kollega Erik Borch. De har skrevet bogen Daytrader sammen, hvor de følger 5 daytradere og sætter sig ind i deres liv og arbejdsmetoder.

Og det bliver langt fra kedeligt. Christian er både underholdende, charmerende og utrolig vidende. Og  han leverer i øvrigt så meget godt indhold til denne her podcast, at jeg har valgt at dele samtalen med ham op i to afsnit. Derfor bliver der heller ikke rigtig sagt farvel i den her episode. Det skyldes, at vi fortsætter snakken i en af de kommende podcast-samtaler. Så stay tuned.

 

Følg Inspire Monday her:

https://www.instagram.com/inspiremonday

Mere om Daytrader:

http://www.daytrader.dk