Preview Mode Links will not work in preview mode

Monday Inspiration about Psychology, Leadership & Spirituality


Oct 25, 2020

Og så skal du gå ind og kigge på https://boon.tv/helenarisager hvor jeg er gået live med masser af inspiration om psykologi og redskaber til at skabe det liv og de ændringer du længes efter.

_____

Og hvad er det så Mie laver i dag ? Det får vi svar på i denne her episode

Vi taler om kroppens betydning, hvor let det er, og hvor trænede mange af os er til at være oppe i hovedet og hvad det egentlig betyder, og hvad kroppen kan give os, hvis vi giver slip, lytter og trækker vejret. 

Mie har i dag Soulhouse, som er blevet stedet for hendes store drøm om mødet mellem krop, sind og sjæl har skrevet en bog, der udkom sidste år i 2017, der hedder "Bevæg Dit Liv", som jeg varmt kan anbefale. Kom indenfor det bliver både sjovt og rørende. 


Jeg taler med Mie om hendes personlige og ret hårde rejse hen til at være det menneske hun er i dag, og den usandsynlige viljestyrke og sejhed hun har inde bag det smukke, blide ydre. Hun er en helt speciel kvinde, som gør en kæmpe forskel for de mennsker hun møder. Vi skal høre om hendes misbrug af mad, hendes succes som elite danser, og om at hun en dag pludselig får nok og kaster danseskoene helt langt væk.

Velkommen.Læs mere her
http://www.soulhouse.dk
https://www.facebook.com/miemoltke