Preview Mode Links will not work in preview mode

Monday Inspiration about Psychology, Leadership & Spirituality

Apr 30, 2018

Du skal høre det her afsnit fordi vi diskuterer den teknologiske udvikling, som vil komme til at påvirke dit og mit liv i ekstrem høj grad. Det er en vigtig, virkelig inspirerende og tankevækkende samtale, jeg har med Christoffer Mors.

Hvis alt overstående lyder kedeligt, så skal du høre afsnittet alligevel....


Apr 27, 2018

Mod & Tillid er kernelementer i livet.

Om du er optimistisk eller melankolsk af sind, så kræver det mod at gå igennem de mørke gange for at komme til de lyse smukke steder i livet.

God weekend.

http://www.inspiremonday.dk


Apr 23, 2018

I denne episode taler jeg med Joan Berglund om hvilke kompetencer fremtidens leder skal have, hvordan man skal have mod til at ansætte mennesker, der er dygtigere end den selv, vise mere tillid end kontrol og samtidig sætte en retning. 

Hvordan vi kan 'embrace' den helt unge generations kompetencer og behov for at få...


Apr 20, 2018

I den her fredagsepisode taler jeg lidt om talent og hvordan det kan komme mere til udtryk. Hvad der skal til og hvordan talent i sig selv ikke er nok, for at blive til verdensklasse performance som no. 1 til noget inden for et givent felt.

Både Christian Kongsted i episode 003 


Apr 16, 2018

Ugens gæst er verdensmester i latindans Allan Tornsberg. Vi taler i denne episode om hans indgang til danseverdenen, da han kun var 7 år. Hvad han var tiltrukket af i dansens verden. Om at blive verdensmester, om at tabe, og hans kokainmisbrug gennem flere år og, hvad han har lært og hvordan han lever i dag.

Han...