Preview Mode Links will not work in preview mode

Monday Inspiration about Psychology, Leadership & Spirituality

Aug 30, 2018

Følg dit eget flow. Også selvom det går imod strømmen.


Aug 27, 2018

I denne uge taler jeg med Niels Vium som har podcasten Mindcast og som arbejder med personlig effektivitet og mental performance, hos LEAD som ledelseskonsulent.

  • Det psykologiske fra gaming og det forretningsmæssige. Niels har spillet computer og derfor har været interesseret i hjernen siden 2.G.
  • Hvis du har evnerne...


Aug 23, 2018

Hør episode 026 med Tina Bilsbo fra i mandags. Det er super godt og virkelig mange konkrete tips og input til kommunikation.
Der udover taler jeg lidt om, hvordan store skift i livet kan være top hamrende udfordrende og svære. Og hvordan udvikling kan være så utrolig utrolig udfordrende at man bare får nok af det...


Aug 20, 2018

I dag taler jeg med Tina Bilsbo om, hvordan man laver en rigtig god præsentation og hvad de største faldgruber er. Det er sjovt, underholdende og lærerigt på samme tid. Der er masser af læring.

Find Tina her:

bebybilsbo.dk 

 
https://www.instagram.com/inspiremonday
http://www.inspiremonday.dk


Aug 16, 2018

I mandags talte jeg med Tina Hjortshøj Bilsbo om at leve livet, og hvordan vores liv ikke er en generalprøve. Det reflekterer jeg lidt over i denne episode. 

Dit liv er din premiere. Lev det, mærk det og lad erfaringerne tale sit sprog. Du kan alligevel ikke regne det ud med dit hoved. Tro mig, jeg har prøvet rigtig...