Preview Mode Links will not work in preview mode

Monday Inspiration about Psychology, Leadership & Spirituality

Sep 30, 2019

Afsnit med Helena Risager om Fri Leg, Kreativitet og hvordan vi ofte er så bundet op på struktur og en bestemt måde at leve livet på.

I Danmark har vi en måde at opdrage vores børn på, som kan noget helt specielt. Og det har Iben Sandahl skrevet en bog om, som du kan høre mere om i episode 083. Bogen hedder The...


Sep 23, 2019

Denne uges podcast er med best-seller forfatteren Iben Dissing Sandahl, der er forfatter til flere bøger om børns trivsel og som har skrevet bogen "The Danish Way" om hvordan vi opdrager vores børn til lykke her i Danmark.

En formiddag efter Iben Sandahl havde været til Bikram Yoga kom hun ind på mit kontor og så...


Sep 16, 2019

Denne her mandag handler det om penge. Jeg har besøg af Emma Bitz og Anna-Sophie Hartvigsen, som er partnere hos FEMALE INVEST, hvor de hjælper kvinder med at blive bedre til at investere deres penge.

Det du kan forvente at høre i podcasten er det her.

Her er nogen helt overordnede Tips & Tricks til at investere fra...


Sep 9, 2019

Denne her episode handler om, hvordan du kan lade dig inspirere af Pernille Garde Abilgaards metode om, hvordan du skaber plads til din kreativitet - og få startet et projekt op, som du gerne vil fokusere på at få ud i verden.

Hør mine samtaler med Pernille Garde Abilgaard i episoderne 077 og 078.


Sep 2, 2019

I denne her episode giver jeg dig et overblik over podcasten, og fortæller dig om, hvilke episoder du skal gå tilbage og lytte til, hvis du vil høre nogen af de mest downloadede episoder og hvilke emner podcast episoderne indeholder:

Episoden 077: pernille Garde Abildgaard om hendes bog: "Manden der knuste Kalenderen...