Preview Mode Links will not work in preview mode

Monday Inspiration about Psychology, Leadership & Spirituality


Sep 23, 2019

Denne uges podcast er med best-seller forfatteren Iben Dissing Sandahl, der er forfatter til flere bøger om børns trivsel og som har skrevet bogen "The Danish Way" om hvordan vi opdrager vores børn til lykke her i Danmark.

En formiddag efter Iben Sandahl havde været til Bikram Yoga kom hun ind på mit kontor og så optog vi podcasten. Og selvom Ibens bog "The Danish Way" bog har solgt millioner af eksemplarer og har gjort en stor forskel for mange mennesker, så er Iben helt nede på jorden, har bevaret en stor ydmyghed og tager sin 'opgave' på sig. Du kan læse mere om Iben Sandahl her.

Ud over at have solgt millioner af bøger i udlandet om "The Danish Way", så arbejder Iben Sandahl stadig her hjemme og har en praksis i Lyngby. Med helt almindelige børn; børn der er tvangsanbragte børn og med bandekriminelle. Iben Sandahl behøver ikke at arbejde, men arbejder alligevel for for kommunerne i Danmark.

Hendes bog The Danish Way (som hun har skrevet med en amerikansk forfatter) lå i en periode nr. 1 på Amazon, da en amerikansk blogger med 1 mio følgere linkede til en af hendes artikler. Og så gik det stærkt.

Hør podcasten :)