Preview Mode Links will not work in preview mode

Monday Inspiration about Psychology, Leadership & Spirituality


Apr 27, 2020


Du får 40 hæsblæsende minutter med Liselotte Lyngsøe, som er foredragsholder og har udviklet spillet Typisk! som handler om at se verden gennem andres øjne.
Vi taler om:
Hvad er fremtidsforskning og hvorfor skal man gå i seng med fremtiden?
Hvordan verden er blevet vendt på hovedet efter corona?

Denne her podcast episode er med Liselotte Lyngsø. Hun er fremtidsforsker og du kan finde her på hendes hjemmeside Future Navigator.

Du får 40 hæsblæsende minutter med Liselotte Lyngsøe, som er foredragsholder og har udviklet spillet Typisk! som handler om at se verden gennem andres øjne.

Det her kan du forvente:

  • Hvad er fremtidsforskning og hvorfor skal man gå i seng med fremtiden?
  • Hvordan verden er blevet vendt på hovedet efter corona og kommer vi til at ønske mere fysisk samvær eller bliver vi mere bange for hinanden - for hvem har mon den nye virus?
  • Der er mange som gerne vil hjælpe hinanden i den her tid. Og det er jo dejligt. Men der er rigtig mange af os, som har svært  ved at tage imod hjælp. Det er faktisk et tabu ikke at kunne modtage hjælp.
  • Og så taler vi at vi i øjeblikket en feedback krise. Bliver vi skøre af kun at tale med vores nære familie derhjemme og primært at få svar fra Google og Siri og aldrig blive modsagt eller udfordret?

En af de fineste hverv bliver i fremtiden måske rengøring og en SOSU assistent vil måske være den person, som holder dig i hånden når du er indlagt fordi du ikke må se din familie pga smittefare. Roller og status kan blive vendt fuldkommen på hovedet.

Og så får du svaret på om Liselotte Lyngsø tror på, vi har en sjæl.

Følg Inspire Monday på Instagram https://www.instagram.com/inspiremonday/