Preview Mode Links will not work in preview mode

Monday Inspiration about Psychology, Leadership & Spirituality

Apr 29, 2019

I den her episode taler Helena Risager om skam, de fordele og ulemper der er ved at føle skam, og hvordan det er en regulering ift at vi skal opføre os ordentligt over for hinanden. 

Men hvordan skam også ofte er en reaktion vi kan få, når vi har taget hensyn til vores egne behov fordi vi er så optaget af,...


Apr 22, 2019

I denne her podcast taler jeg med Frederik Nonnemann om, hvordan man får job ved at være totalt proaktiv, om sociale medier, om at være nomineret til en guldtube med Julia Sofia YouTube stjerne), om det bedste råd til når vækkeuret ringer og om RuPaul's dragrace.

Vi taler også om skam. Om at fjerne den - eller...


Apr 15, 2019

Podcast med Frederik Nonnemann om hans opvækst blandt andet i Afrika, hans ambitioner og tid som elite danser. Hvad sker der når Frederik går til optagelsesprøve på Vild Med Dans, og hvad har en banan med det hele at gøre.

Frederik fortæller om, hvordan det er at ryge ud som det første par i Vild med Dans og han...


Apr 8, 2019

Det her må være tæt på den ultimative podcast om personlighed og personlighedstyper med to helt fantastiske formidlere nemlig ledelsesforsker og foredragsholder Helle Hein og foredragsholder Michael Groser, der er ekspert i Enneagrammet.

Først fortæller Helle Hein om de 4 arketyper om motivation og purpose....


Apr 1, 2019

Jens Schultzer part 3 om kriser og hvordan man kan accelerere vores personlige udvikling og mere om ledelse.